Alfabetische lijst confituren, chutneys, pickles
3 formaten (nieuwe prijzen vanaf 1 januari 2024):
-
mini 212 ml €3
-
klein 260 ml €4
-
groot 315 ml €6
Met regelmaat maak ik deze zomer nieuwe confituren bij met het fruit van het moment, en hou ik jullie op de hoogte, zie LAATSTE NIEUWIGHEDEN
Wees er tijdig bij vanwege beperkte voorraad
Interesse : contact pagina
Confituur, gelei, marmalade
vraag de voorraad aan per mail, zie contactgegevens
- aalbessen gelei (rode jenevers, lokale kwekerij)
- aalbessen/frambozen
- aardbeien
- aardbei/abrikozen
- abrikozen
- amber marmalade (oud Engels recept : pompelmoes, appel, citroen)
- ananas
- ananas-mango
- banaan-bloedsinaasappel
- blauwe bessen-limoensap
- blood orange marmalade
- citrussy dried fig jam (oud Engels recept : appel, sinaasappel, citroen, gedroogde vijg, stemgember)
- cranberrie (veenbessen)
- Engelse Seville orange marmalade (recept Engelse vrienden)
- frambozen
- frambozen-perzik
- High Dumsie dearie jam (oud Engels recept : appel, peer, pruim, gember)
- kweepeer
- mango-limoen
- nectarinen
- noordkrieken
- pêche melba
- peren-abrikozen
- rabarber
- reine claude
- rode pruimen
- woudvruchten
Chutneys
Ideaal bij kaasplank, koude vleesgerechten, curry's
- mango/ananas
- rabarber
- rode uienchutney op bestelling
Azijnen
KRUIDENAZIJN
DRAGONAZIJN
Pickles
Overheerlijk bij frietjes, in saus verwerkt, een pistolet met gehakt en schepje pickles
eigen recept van Luc
Olijven, gemarineerd (eigen recept)
Alle bereidingen worden gemaakt met minder suiker (1,5 kg vers fruit en 1/2 kg geleisuiker), steeds toevoeging citroensap
De confituren bewaren 1 jaar en eens geopend in frigo bewaren.
Chutneys en pickles bewaren 6 maanden, eens geopend in frigo bewaren.
Steeds nieuwe deksels en bokalen.
Het leeggoed van de gekochte bokalen mag teruggebracht worden. Geen andere bokalen van andere merken.