alles voor het KKFACTIE SOFTIES

Dinsdag 20 december 2022 was een belangrijke mijlpaal in het project softies. Fier kon ik een eerste reeks aan de medewerkers van het KKF overhandigen. Na een zestal maanden intens werken aan de softies waren er 60 knuffels klaar om de reis naar hun bestemming te maken. Prinses Nanou, Agent Peelie en al die andere poppetjes, kussentjes, beertjes waren welkom om de patiëntjes in de eindejaarsperiode eens extra te verwennen.

Maar... 60 identieke knuffels liggen nog te wachten om terug te gaan naar de creatievelingen, de "ontwerpers"! Op 11 januari 2023 ging ik naar VBS Sint-Michiel, Kuurne, waar ik mijn project ging voorstellen en toelichten, en ook om de kinderen van het vijfde leerjaar hun knuffels te geven. De leerlingen hadden hun tekening gemaakt ter nagedachtenis aan een van hun klasgenootjes dat de harde strijd tegen die vreselijke ziekte had verloren.

Ondertussen zijn een aantal tekeningen van kinderclub "Sterretje" in Bever in de respectieve knuffels omgezet. Twee lieve kerels uit Oudenburg vertelden enthousiast over het project en bezorgden mij tekeningen van henzelf en van klasgenootjes. Ook deze zijn ondertussen omgetoverd tot knuffels.

Ik mocht ook 46 tekeningen van een school in Wevelgem ontvangen. Hiermee sloot ik het hele project af. De laatste knuffels gaan tegen Pasen 2024 richting de kinderafdeling K5 Gent

ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR WERKT SAMEN MET ANDERE PARTNERS

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten kan ik, net als vorig jaar, opnieuw samenwerken met de hoeden- en pettenwinkel Petcap in Brugge en Kinepraktijk Hilde Dhont in De Haan. Als attentie geven zij hun klanten, resp. patiënten, een potje confituur van Atelier Elledee Confi&tuur.

De opbrengst gaat rechtstreeks naar het KKF.


OPEN ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR 2022

Het open atelier was een groot succes. Op de pagina "Foto album" vinden jullie een kleine impressie van die namiddagen. Hartelijke dank aan iedereen voor de gulle hand.

OPEN ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR 2023

Vorig jaar was het open atelier een groot succes. Dit verdiende een vervolg. Dus ook dit jaar organiseerde ik opnieuw een open atelier.

Het evenement vond plaats op 7 en 8 oktober.

De opbrengst is nog steeds bestemd voor Kinderkankerfonds vzw (Gent).