ACTIE SOFTIES

Dinsdag 20 december ll. was een belangrijke mijlpaal in het project softies. Fier kon ik een eerste reeks aan de medewerkers van het KKF overhandigen. Na een zestal maanden intens werken aan de softies waren er 60 knuffels klaar om de reis naar hun bestemming te maken. Prinses Nanou, Agent Peelie en al die andere poppetjes, kussentjes, beertjes waren welkom om de patiëntjes in de eindejaarsperiode eens extra te verwennen.

Maar, 60 identieke knuffels liggen nog te wachten om terug te gaan naar de creatievelingen, de "ontwerpers"! Op 11 januari ga ik naar VBS Sint-Michiel, Kuurne, waar ik mijn project ga voorstellen en toelichten, en ook de kinderen van het vijfde leerjaar hun knuffels te geven. De leerlingen hadden hun tekening gemaakt ter nagedachtenis aan een van hun klasgenootjes dat de harde strijd tegen die vreselijke ziekte had verloren.

Het project is nog niet op zijn einde! Momenteel liggen nog een aantal tekeningen van kinderclub "Sterretje" in Bever te wachten om in een knuffel omgezet te worden. Twee lieve kerels uit Oudenburg vertelden enthousiast over het project en bezorgden mij ook tekeningen van henzelf en van klasgenootjes, dus naaiwerk en inspiratie genoeg om nog even door te gaan.

ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR WERKT SAMEN MET ANDERE PARTNERS

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten kon ik samenwerken met de hoeden- en pettenwinkel Petcap in Brugge en Kinepraktijk Hilde Dhont in De Haan. Als attentie gaven zij hun klanten, resp. patiënten, een potje confituur van Atelier Elledee Confi&tuur. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het KKF.


OPEN ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR 2022

Het open atelier was een groot succes. Op de pagina "Foto album" vinden jullie een kleine impressie van die namiddagen. Hartelijke dank aan iedereen voor de gulle hand.

 

Uiteraard ga ik verder met het verkopen van confituren en andere lekkernijen. Je kan altijd bestellen via mijn mailadres.

 

OPEN ATELIER ELLEDEE CONFI&TUUR 2023

Vorig jaar was het open atelier een groot succes. Dit verdient een vervolg. Dus ook dit jaar organiseer ik opnieuw een open atelier.

 

Het evenement vindt plaats op 7 en 8 oktober eerstkomende. Iedereen is welkom van 10 tot 18 uur.

De opbrengst is nog steeds bestemd voor Kinderkankerfonds vzw (Gent).